Milo is GEADOPTEERD

Update: Milo is GEADOPTEERD

Milo is 2,5 j. Hij is gevonden door een dame en was van niemand… Hij kwam in de opvang als een angstig, opgejaagd katje en hij had reuze honger.

Met geduld en veel liefde heeft Gwenny hem beetje bij beetje laten wennen. En stilaan leerde hij genieten van de aaitjes en knuffels en kwam het vertrouwen in de mens terug. Ondertussen is hij alles goed gewend en komt hij zelf, heel lief, veel aandacht vragen, ook om te spelen.

Hij wordt het best alleen geplaatst, hij heeft het niet zo begrepen op soortgenootjes. Hij kan overweg met kindjes maar die moeten hem ook respecteren voor zijn rust. Oppakken gaat maar liever gewoon aaien en genieten en hij komt vanzelf naar je toe. Dus kindjes die het liefst al wat groter zijn en dit begrijpen.


Milo wordt nog gechipt en gevaccineerd eer hij naar zijn nieuwe thuis vertrekt. Wie geeft super-Milo een forever home? Ben je geïnteresseerd, wil je graag meer weten over adoptie en Milo vrijblijvend gaan bezoeken? Neem contact met Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be

Bellen kan ook: 0476 500 170

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *