Warre heeft een liefdevolle thuis

Warre is GEADOPTEERD

Hij is nu de troetel van Laura.

We krijgen regelmatig berichtjes en foto’s, dat is wel fijn. Bedankt Laura.

Warre is een stevige Siberische kater, geboren in Polen op 6 april 2016 als Adonis Kamelia*PL

In 2020 werd hij afgestaan omwille van agressie maar bleek reeds 4 jaar met fel ontstoken oogjes rond te lopen. De diagnose Entropion, een zeer pijnlijke aandoening waarbij de wimpers naar binnen krullen en tegen de oogbal wrijven, werd gesteld en middels 2 operaties succesvol verholpen. In het opvanggezin waar hij herstelde, ontpopte hij zich tot een zelfzekere, lieve kater die geniet van veel aandacht en knuffels en liefst mee op bed slaapt.

Helaas duldt hij geen concurrentie van soortgenootjes. Voor Warre zijn we op zoek naar een gouden mandje waar hij als kat alleen alle aandacht voor zichzelf krijgt. We zoeken iemand die veel thuis is en hem regelmatig een kam-, borstel- of kriebelbeurt geeft – waar hij volop van geniet – en met een hengel met hem speelt. Warre heeft ook nood aan een hoge, stevige krabpaal en een ruime open kattenbak waar hij netjes gebruik van maakt.

Warre wordt enkel geplaatst als binnenkat of in een huis of ruim appartement met catproof tuin of balkon. Warre eet hoofdzakelijk Royal Canin of evenwaardige light brokjes vanwege zijn neiging tot overgewicht.

Warre is uiteraard met alles in orde en heeft onlangs nog een volledige gezondheidscheck gehad.

Interesse voor deze knappe lieverd. Of graag meer informatie, neem dan – vrijblijvend – contact met Nancy op het nummer: 0496 96 84 76 of mail naar: nancypoortmans@yahoo.com

kattenenkittens: 0476/ 91 20 52 kattenadoptie@hotmail.com

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *