Misty

Update: Misty is al helemaal ingeburgerd! Ze is super lief.

Misty is GEADOPTEERD

Misty is in Kontich met haar kontje in de boter gevallen. Ze woont nu bij Bernadette, Karel en hun drie zonen. Ze gaan hun tuin ook catproof maken, zodat Misty in het voorjaar veilig naar buiten kan.

Mooie Misty

Ze is gevonden in een bos, het kleintje zat daar in de kou en nattigheid te krijsen… Gelukkig heeft Cristina haar gevonden toen ze een zwerfkat in het bos eten ging geven. Het is een tam kattinnetje van +/- 10 weken oud, niet gechipt. Misty is nu in opvang bij kittenopvang Felientje in Diepenbeek, goed verzorgd en met een warm bedje. Zoals Carla zegt: “Ze is speels en doet niets liever dan op schoot zitten. Komt dik in orde. Ze is echt een dotje! Speels en super lief.”

Binnenkort kan ze naar haar nieuwe thuis, eerst de dierenarts bezoeken voor chippen, steriliseren etc. Voor meer vrijblijvende informatie over Misty, bel Carla: 0486 492 789. Mailen kan ook: carlas@telenet.be

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *