Jason is GEADOPTEERD

Jason, ons Lief Wiebelkatje heeft zijn thuis gevonden.

Hij is nu het maatje van Winnie Bosmans en woont in Walem. Veel geluk samen.

Een mooie, zachtaardige jongen.

Jason is een katje met Ataxie, geboren rond 1/5/2020 en een echt ravottertje hoor. Hij laat zich niet doen door de andere katten, dus als hij geplaatst wordt: liefst bij mensen waar hij fijn katje alleen kan zijn. Jason is uiteraard een binnenkatje, buiten is zeker niet veilig voor hem of het moest zijn in een buitenren of een volledig veilige, afgesloten tuin. Maar hij kan perfect binnen leven. Pas op, hij is enorm actief en springt en loopt gelijk een gekje šŸ˜‰ en is echt niet bang van iets of om ergens op te springen enzo, maar door zijn Ataxie heeft hij niet altijd zijn lijfje onder controle en dan valt er al wel eens iets of door zijn gek doen botst hij soms wel eens ergens tegenaan. Hij is helemaal niet zielig, maar vaak heel grappig, hij amuseert zich volop met muisjes, balletjesā€¦ Jason is een speelvogel en enorm actief, hij geniet intens van het leven.

Twee lieverdjes. Let op: alleen Jason is ter adoptie.

Verder is Jason een mooie, zachtaardige jongen. Hij kan met kinderen om en ligt graag op schoot, zoals op de foto bij Gwenny’s dochtertje. Jason kan soms hevig spelen en wordt dus liefst geplaatst in een gezin met kinderen die al wat groter zijn en dit snappen.

Jason is gecastreerd. Wil u meer informatie over dit ‘specialleke’, over adoptie en/of Jason vrijblijvend bezoeken? Stuur dan een mailtje naar: info@hetdabbertje.be of bel voor info naar Gwenny: 0477/500 170 – geen sms a.u.b.

Gwenny Muyldermans Eigenares en verantwoordelijke van ā€œHet Dabbertjeā€ HK30105650

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *