Mooie Liana is GEADOPTEERD

Liana is GEADOPTEERD

Ze krijgt een gouden mandje bij Christiane in Vilvoorde

Liana was een heel bang diertje, maar beetje bij beetje heeft ze aan vertrouwen gewonnen. Ze doet echt haar best om mensen te begrijpen en te accepteren, ze wordt een lief huisgenootje. Liana eet goed, gaat netjes op de kattenbak en kan samen met andere katjes. Liana is een binnenkatje. Ze kan eventueel naar buiten maar dan in een kattenren of beveiligde tuin. We zoeken voor haar een veilige, stabiele, liefdevolle thuis, bij mensen die haar de tijd geven om aan de nieuwe leefsituatie te wennen. Liefst waar er al een kat aanwezig is, een speelkameraadje zodat ze zich sneller thuis voelt en niet alleen zit. Liana is 4 jaar jong en verblijft in de opvang in Vilvoorde, ze kan daar – na afspraak – vrijblijvend bezocht worden. Voor meer informatie over Liana en adoptie, Mail of bel naar Gwenny: Klik–>  info@hetdabbertje.be  –  0476/500 170

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

2 thoughts on “Mooie Liana is GEADOPTEERD”

    1. Beste, Liana kan inderdaad vrijblijvend bezocht worden, na afspraak. Zoals vermeld is in de advertentie, neemt u daarvoor contact met Gwenny: “Voor meer informatie over Liana en adoptie, Mail naar info@hetdabbertje.be” Zij heeft de katjes in opvang en kan er u alle inlichtingen over geven, ik beheer alleen de site.

      Vriendelijke groet,

      Jeannine

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *