Meerie is GERESERVEERD _Mooie, sociale, jong volwassen kater

GERESERVEERD

Hallo, mijn naam is Meerie en ik ben 4 jaar. Ik woonde veilig en verzorgd bij oudere mensen. Toen de man stierf en de vrouw naar een home verhuisde, werd ik van de een op de andere dag buitengeschopt! Een lieve dame bracht me steeds eten en dit was mijn redding. Maar ik miste de binnenwarmte en moest in regen en wind buiten leven. Het huis is nu verkocht en die lieve dame heeft me tijdelijk opgevangen. We zijn naar de dierenarts geweest en ik ben volledig wettelijk in orde gesteld. Nu hoop ik op een warme forever-thuis. En ik zit het liefst gezellig in mijn warme binnenmand. Voorlopig woon ik in De Haan.

 Meerie is positief getest op FIV, hij is dus een binnenkatje en wordt best als katje alleen gehouden. Hij is niet ziek, hoeft geen medicatie. En wees absoluut gerust: FIV is NIET overdraagbaar op mensen, honden enz. Enkel een andere kat kan erdoor besmet worden, maar dan ook slechts na bloed-op-bloed-contact. Meerie kan perfect oud worden zonder problemen. Wat hij nodig heeft is een zorgzame thuis waar hij goed te eten krijgt, op tijd en stond ontwormd en – als het nodig blijkt – ontvlooid wordt (geen jaarlijkse vaccinaties). En een thuis waar hij veel liefde krijgt. Dat laatste geeft hij zelf ook, Meerie is een echte knuffelkat. Meer info over deze bijzonder lieve, mooie, kater krijg je – geheel vrijblijvend – door simpel een mailtje te sturen naar Klik–> info@hetdabbertje.be

Gwenny Muyldermans Eigenares en verantwoordelijke van “Het Dabbertje” HK30105650

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *