Pietertje ter ADOPTIE

Mooi zwart Pietertje zoekt zijn forever-thuis

Pieter is een zwarte kater van ongeveer 6 jaar. Hij woonde, samen met nog een andere kat, in een huis bij een oudere dame waar hij enkele jaren geleden als zwerfkatje is terecht gekomen. Helaas moest zijn baasje opgenomen worden in een rustoord en daardoor moet Pieter opnieuw ergens anders naartoe. Hij is een lieve kater die uit zichzelf bij je komt als hij aandacht en aaitjes wil. Hij speelt ook heel graag met balletjes en muisjes!

Geschikt voor bij de grotere kinderen. Kan eventueel mettertijd naar buiten (na de gewenningsperiode) in een veilige omgeving. Maar is prima geschikt als binnenkatje. “A inside cat is a safe cat”. Pietertje kan perfect bij oudere mensen. Hij kan eventueel met een andere kat overweg, maar Pieter is zeker geschikt om als katje-alleen te leven!

Op de foto kijkt hij streng (dat staat intelligent) maar Pietertje is echt een lieverd. Teveel drukte is niets voor hem! Graag een rustige thuis voor deze lieve jongen. Hij is bijna klaar voor adoptie, enkel nog zijn vaccinaties en chip en hij kan vertrekken naar zijn nieuwe thuis!

Meer informatie over Pieterman en de adoptie krijg je van Gwenny. Mail naar: info@hetdabbertje of bel naar 0476/500170 (geen sms a.u.b.)

Gwenny Muyldermans – Eigenares en verantwoordelijke van ‘Het Dabbertje’ Mechelen (B) HK30105650

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

2 thoughts on “Pietertje ter ADOPTIE”

 1. MARK VAN REUSEL

  Is Pietertje nog beschikbaar ?
  Is hij eerder aanhankelijk van aard … of liever meer op zichzelf ?

  1. zwerfdierenhulp

   Meer informatie over Pieterman en de adoptie krijg je van Gwenny. Mail naar: info@hetdabbertje of bel naar 0476/500170 (geen sms a.u.b.)

   Gwenny Muyldermans – Eigenares en verantwoordelijke van ‘Het Dabbertje’ Mechelen (B) HK30105650

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *