Noortje, Mooi Tijgermeisje

kattenadoptie,kittens,gemarmerd,tabby,kattin,noortje,gesteriliseerd,adopteren,mechelen (b)

kattenadoptie,kittens,gemarmerd,tabby,kattin,noortje,gesteriliseerd,adopteren,mechelen (b)

Dit is Noortje, een mooi tabby gemarmerd, jong kattinetje, zij is geboren op 01/06/2015. Haar baasje moet haar woonst verlaten omdat het huis verkocht wordt. Zij gaat samen met haar partner die zwaar ziek is, even terug naar Nederland waar ze ergens kunnen logeren, maar Noortje kan niet mee. Haar baasje heeft enorm veel verdriet en hoopt nu dat Noortje een superthuis vindt waar ze omringd wordt met veel liefde en goed verzorgd wordt.2a.JPGkattenadoptie,kittens,gemarmerd,tabby,kattin,noortje,gesteriliseerd,adopteren,mechelen (b)

Noortje is gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd, ze krijgt uiteraard haar paspoortje mee. Noortje is een jong, gezond en verzorgd kattinnetje, ze kan met soortgenoten overweg. We zoeken een gezin met of zonder kindjes die Noortje willen omarmen met veel liefde en haar een plekje willen geven waar ze kan genieten en beginnen aan een nieuw hoofdstuk in haar nog jonge leven!

3.JPG

Wilt u meer informatie over dit supermeisje en/of haar een bezoek brengen in Mechelen(B)? Neem dan contact op: 0476/ 500 170

kattenadoptie,kittens,gemarmerd,tabby,kattin,noortje,gesteriliseerd,adopteren,mechelen (b)

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *