Voor iemand met katten feeling

Drie weken geleden had een dame de politie van Vilvoorde (B) gecontacteerd om zes kittens en twee mamapoezen te komen vangen en voor opvang te zorgen.

 Twee witte kittens , +/- 14 weken jong, zijn opgevangen door Nathalie.

De twee witjes zijn GEADOPTEERD door Nathalie zelf. Ze heten nu Fanta en Pepsi. Ze zijn met hun witte kontjes in de boter gevallen.

b2.JPG

Deze kleintjes zijn na twee weken opvang nog bang en schuw. Daarom zoeken we mensen die geen verwachtingen hebben van deze bange kleintjes maar die er heel goed willen voor zorgen. Dat betekent niet alleen ze goed eten en drinken geven maar ook bereid zijn ze te (laten) vangen indien ze ziek of gekwetst zouden raken. We zoeken mensen die deze kittens een rustige thuis willen geven. Een thuis met een veilige tuin is ideaal.

Misschien dat deze kleintjes op termijn wat meer vertrouwen gaan krijgen in een mens, misschien ook niet, dat valt niet te voorspellen. Eens ze vertrouwd zijn met de nieuwe omgeving, worden het zeker gelukkige speelvogeltjes.

Deze katjes worden nog steriel gemaakt (geslacht nog niet gekend) en gechipt. Heb je ervaring met schuwe katjes en wil je deze twee kattenkinderen een goed leven bieden, neem dan contact op met Janin : bel : 015/20 33 79 of 0476/91 20 52 Of mail naar: jazznin@skynet.be

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *