Black to the future

Simba, ebbenhouten schatje

Mooie Simba is gaan wonen in Grimbergen, hij krijgt een liefdevolle thuis bij mevrouw Meelis. Het gaat je goed lief ventje.

kattenenkittens,herplaatsers,adoptie,simba,mechelen,gecastreed,gechipt

Simba is  2 jaar en echt een heel lieve, zeer aanhankelijke kater, hij houdt van gezelschap, kan overweg met andere katten. Hij is volledig in orde met vaccinaties, gechipt en gecastreerd! Simba  is met een verhuis gewoon achtergelaten. En hij houdt nog van mensen… We zoeken een thuis waar hij goed verzorgd wordt en niet veel alleen hoeft te zijn. Het spreekt vanzelf dat dit kereltje niet nóg eens achtergelaten wordt. Dus een Forever Home graag.

Meer informatie over Simba, hem eens vrijblijvend gaan bezoeken? Neem contact met Gwenny: 0476/500 170 – gwenny.muyldermans@telenet.be

3 thoughts on “Black to the future”

 1. Wat zijn sommige mensen toch kwallen…. geen body geen ruggengraat ipv je diertje mee te nemen, nee ze zullen daar wel een andere kat vinden…. wegwerp maatschappij filosofie maar geen diepgang ….ik heb er gewoon geen woorden voor, ik hoop dat haar hetzelfde lot is geschoren als wat zij heeft gedaan met dit mooie beestje, lekker achter gelaten worden en eenzaam en alleen oud worden… oppervlakkige mensen zijn als meubels die kun je ook gewoon even opzij duwen zonder dat ze het voelen, toch.
  ik hoop dat deze jongen echt een mooie blijvende thuis vind, het zwartje aanlopertje zoekt ook een thuis, mijn mama kan het niet aan, kost haar teveel energie…. het Spook is haar kind en als daar iets een poot naar uithaalt is het hek van de dam …. overdreven ik weet het maar ja mijn mama is niet zoals ik …. zie mijn blog we zoeken ook voor hem een thuis.
  Veel succes Janin.

 2. Beste
  Is Simba nog adopteerbaar? Wij hebben altijd drie katten gehad, met heel verschillende karakters. Nu zijn er op een maand tijd 2 gestorven.. helaas.. Onze oude kater hebben we laten inslapen omdat hij een beroerte heeft gehad en onze superlieve kattin is helaas aangereden. Nu hebben we nog 1 schuwe kattin, die evenwel best niet bij een dominante poes terechtkomt.. onze katten kunnen buiten maar zijn het liefste binnen bij ons. Wij geven allebei les en zijn dus veel thuis, onze kinderen zijn opgegroeid met katten en weten dus hoe ze te benaderen.
  Kunnen we Simba ‘ns bezoeken?
  Grtjs
  Nele en co

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *