2 thoughts on “Coming Soon:”

 1. Beste Poezenliefhebber
  Uit dit nestje adopteerden wij twee poezen, Kokientje en Pixy. Recent kwam aan het licht dat Kokine belast is met HCM, een erfelijke hartaandoening. Omdat de kans reëel is dat andere katjes uit dit nestje met dezelfde erfelijke aandoending belast zijn, willen we jullie waarschuwen. Raadpleeg zo snel mogelijk je dierenarts wanneer je merkt dat er iets mis is met je kat, wanneer ze bv. door een pootje zakt, verhoogde hartslag heeft, moeite heeft met ademen… Ben je er tijdig bij, dan kan je poes, mits de nodige medicatie, nog een fijn leventje leiden.
  Succes en vriendelijke groeten
  Annick

  1. zwerfdierenhulp

   Beste Annick,

   Bedankt om ons op de hoogte te brengen.
   Ik bezorg je post aan Carla, zij heeft de katjes in haar opvang gehad.
   Carla kan zo contact nemen met de andere adoptanten.
   We wensen alvast het beste voor Kokine. Ze is in goede handen bij jullie.

   Sterkte.
   Vriendelijke groet,

   Janin

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *