Enio, het Ataxie-katje is GEADOPTEERD

Enio

Enio vond zijn platina mandje bij het gezin van Heidi Sel in Westerlo.

DSCN9272.JPG

Enio is een crème van een kitten. Enio heeft Ataxie, een coördinatiestoornis vanuit de kleine hersenen. Hij is er waarschijnlijk mee geboren. Het uitte zich pas op 12 weken, hij is nu 13 weken oud. Hij wankelt op zijn achterpootjes, maar heeft er geen last van en zeker geen pijn! Ataxie is geen ziekte, maar een stoornis van het evenwicht en de bewegingscoördinatie. Het kan voortschrijden of het kan stabiliseren. Hij is super lief en aanhankelijk!!! Wie wil deze schat voor de rest van zijn leven een platina mandje geven? Liefst krijgt hij een thuis waar mensen voldoende tijd hebben en hem kunnen stimuleren om te spelen. Hij is een heel gelukkig, blij katje en vaak heel grappig, maar vooral: Oh Zo Lief!!

RSCN9270.JPG

Uiteraard is Enio een binnenkatje of  een thuis met een afgeschermde tuin waar hij veilig is of een tuin met kattenren. Hij is gecastreerd, gechipt en behandeld tegen vlooien en wormen. Hij heeft een Europees paspoort.

PLCAYM8KJ7CAYHUCVTCABVYAEFCALLBI6MCAXV2I7ZCAQDW2K7CA4YUPUUCAJZOZNUCAQNSLOKCAEFQODZCAPAO1WHCAYDH9SGCA94NOACCAWTTY7NCA87PLR3CAY45YJ8CAZ1K55DCAL9HA7MCAA15ER9.jpg

1 thought on “Enio, het Ataxie-katje is GEADOPTEERD”

 1. Beste Carla,
  Wij zijn een gezin uit Westerlo, met 2 kinderen Fien 11 jaar,Flor 9 jaar
  Graag zouden wij een 2e Poes hebben als gezelschap voor onze Poes Pluske ze is bijna 2 jaar Haar mandje staat in de bureau en is graag waar wij zijn ze mag overal in het huis rondlopen en komt graag bij ons op de schoot zitten. Voornamelijk zit ze binnen ( wij vinden binnenpoezen wel gezellig) als ze dan toch eens buiten gaat kan ze binnen via het kattenluikje We zouden van Enio echt wel een binnenkat maken en zeker als hij een probleempje heeft met zijn achterpootjes Dan kunnen Pluske en Enio samen binnen spelen.
  Wij hebben ook nog onze hond Lex van 2 jaar en 7 maanden oud. Hij kan het super goed vinden Met Pluske. We wonen in een doodlopende straat. Nu hebben we voor dat Lex en Pluske er waren nog 2 poezen gehad uit het asiel Minneke is 16 jaar geworden en Noeke 14 jaar Het waren allebei Kattinen.
  Enio is een kater dus hoop ik dat hij het kan vinden met ons Pluske.
  Lex mag ook rondlopen in huis,Pluske slaapt meestal in de living maar de deur naar de bureau waar haar kattenbak en eten staat blijft openstaan.
  Met vriendelijke groet,
  Heidi Sel

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *