Drie mooie kittens in Diepenbeek

Loesje, Fredje en Piet zijn GEADOPTEERD

 005.JPG

Hallo lieve mensen, wij zijn gedumpte katjes die een warme thuis zoeken. Samen met onze mama kwamen we in een bos terecht. Gelukkig werden we gevonden en kwamen in de opvang bij Carla. We zijn lief, speels en zindelijk. Als we helemaal in orde zijn, mogen we naar een nieuwe thuis vertrekken. Wie geeft ons een gouden voor-het-leven-mandje?

Loesje.JPG

Fredje.JPG

katten,kittens,adoptie,diepenbeek

Meer informatie, katjes bezoeken? Neem contact met Carla: carlas@telenet.be

of bel haar: of bel 011/ 72 33 04 – 0486/ 49 27 89.

Pietje en Fredje.JPG

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

 

8 thoughts on “Drie mooie kittens in Diepenbeek”

 1. Wat een poezelige snoesjes! Heb twee jaar geleden Scofield van Janin geadopteerd, en hij is nog steeds mijn kleine verwende boeleke! Maar als ik dan dat lieve Fredje zie smelt mijn hart opnieuw. Zou Scofield ,die ondertussen Fozzie heet, er wel mee kunnen lachen? Mijn hart staat open voor een 6de katje, maar de vraag is: staan die 5 tijgers er ook voor open? Bel me gerust op nr 015/64/00/40
  Ik zou ze het liefst allemaal nemen,maar da’s ni echt realistisch!

 2. Beste,
  Ik en mijn vrouw hebben interesse in fredje, is deze nog vrij en zo ja dan willen wij kennis maken. Vanaf 15 oktober gaan wij in Lier wonen en dan zou eventueel fredje bij ons kunnen wonen. Wij hebben ook nog een zeer lieve kater met als naam jeeves en is heel zorgzaam.
  Met vriendelijke groeten

 3. Hallo wij hebben pietje en loesje en wij zijn daar zo dankbaar voor.
  Mijn dochter haar lievelings katje is pietje en hij noemt nu al frits en loesje is ook superlief die nu luna noemt pietje kan soms wel een beetje dom zijn 🙂 en hij slaapt ook elke nacht bij mijn dochter ze zijn superschattig nog is bedankt

  Groetjes

  1. zwerfdierenhulp

   Hey Kristin,

   Fijn om van de rakkertjes te lezen. Doet ons plezier.
   We weten dat ze bij jullie een goede thuis hebben.
   We zijn jullie erg dankbaar om zo goed voor ze te zorgen.

   Groetjes en een knuffel voor Luna en Frits,

   Carla en Janin

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *