4 thoughts on “lENNON”

 1. marleen olbrechts

  janin, wat een knapperds allemaal! Ik kom hier nog regelmatig kijken. Er zit altijd wel een kat bij die me doet dromen. Dit is er ook zo eentje (samen met Chopin). De dag dat ze geadopteerd zijn, ben ik altijd een beetje droef dat ik ze niet meer kan hebben, maar drie (plus nog eentje bij mijn ouders waar ik ook voor zorg/betaal) is genoeg. Anyway, ik wou nog eens van me laten horen en zeggen dat de poezen het bij mij thuis wel stellen. Fannie: 9 kilo! Een pipolino kopen heeft niet veel uitgehaald, ze is enorm bedreven in koekjes eruit krijgen. Weldra een dieet van alleen natvoeding (tenzij jij iets beters kan aanbevelen). Groetjes en keep up the good work!
  Marleen

 2. MARK VAN REUSEL

  Kan U mij wat meer informatie geven over Lennon ?
  Kan hij als binnenkat gehouden worden of moet hij buiten kunnen ?
  Kan hij tijdens de dag (werkuren) alleen zijn ?
  Is hij een echte knuffel (noem het “schootkat”-achtig geaard) of is hij liever meer op zichzelf ?

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *