14 thoughts on “– EVEN ER TUSSENUIT –”

 1. Janin,
  Heel toevallig op je website terechtgekomen heb ik je ooit eens opgebeld voor een katje (waarvoor ik te laat was). Sindsdien kwam ik hier heel regelmatig (bijna dagelijks) eens langs. ‘k heb ook met veel verdriet het verlies van Pietje Piraat gelezen en nu moet ik lezen dat het je niet zo goed gaat.
  Ik wil je dan ook een spoedig herstel toewensen.
  Vriendelijke groeten,
  Anny

 2. Hallo Janin,
  Van harte wens ik je een spoedige, volledige genezing toe!
  Neem voldoende tijd voor jezelf; je contactmensen nemen het tijdelijk wel van je over, zodat je je geen zorgen moet maken.
  Met Dotje gaat het prachtig, ze heeft het hier helemaal gevonden, ze dolt door het huis van boven naar beneden, van achter naar voor.
  Ook ligt ze als een baby in mijn armen op de rustige momenten.
  Met veel belangstelling kijkt ze naar buiten, en ook daar zal ze zich spoedig gaan goed voelen.

  Het allerbeste voor jou Janin, we duimen met zn allen!!

  Mia

 3. ingrid willems

  We beseften niet dat je volledig buiten strijd bent. Als je wil bellen om er over te praten, altijd welkom. In elk geval heel veel beterschap en tot gauw.
  groetjes Ingrid, Willem en Jens

 4. Ann Braeckman

  Hallo Janin,

  Bingo en Chanel laten je weten dat ze nu volledig thuis zijn bij de familie De Mey. Ze lopen binnen en buiten, laten zich strelen door het hele gezin. Nu ook Julie Bingo eens kon oppakken om hem te verwennen, is het plaatje compleet. Doordat ze hem ook af en toe eens eten gaf en de kattenbak ververste heeft hij haar ook helemaal aanvaardt. Julie heeft nu ook geleerd hoe ze het vertrouwen van een poes kan winnen.
  Bingo en Chanel wensen je een herstellende periode toe en zullen je af en toe verrassen met hun avonturen!!
  Een kopje,
  van Bingo en Chanel

 5. greet weymiens

  Janin, we hebbhen je leren kennen toen onze Swiffer op een ongelukkige wijze verdween. Nu, 19 maanden later is hij op een mirakuleuze wijze terug thuis geraakt. Ik hoop dat je zeer vlug weer beter bent en dat je hem mag leren kennen. We wensen je alvast veel moed , sterkte en beterschap. Laat U nu maar eens goed verzorgen!
  Groetjes,
  familie Huyghe -Weymiens

 6. Dag Janin,
  Heb met u contact genomen voor een poesje, door de aanwezigheid van vogeltjes is het dan maar een hondje geworden.
  Heb gehoord van Lutgard dat het niet zo goed gaat.
  Ik wens je heel veel moed en sterkte en hoop uit de grond van mijn hart dat je snel weer beter wordt.
  Van harte beterschap !!!

 7. Ann Braeckman

  Ik heb totaal geen idee hoe het met je gaat, maar zelfs in moeilijke perioden waarbij er weinig of geen kans is op beterschap wens ik je nog veel mooie, kwaliteitsvolle momenten toe!!
  Ik laat je gewoon weten dat ik nog veel aan je denk!!

  Groetjes,
  Anneke

 8. Ann Braeckman

  Hallo Janin,
  Elke dag ga ik nog even op de blog om te kijken of er nog geen nieuws is. Geen nieuws is goed nieuws wordt er gezegd. Ik hoop dat dit ook in u geval klopt. Zoniet, wensen we u nog veel beterschap toe!!
  Groetjes,
  Anneke, Luc, Jelle, Amélie, Julie, Bingo en Chanel

 9. Ann Braeckman

  Ik blijf duimen Janin!! Elke dag breng ik een bezoekje aan de kattenblog!!
  Vele groetjes van Anneke

 10. marleen olbrechts

  Hey Janin, ik kom hier ook nog elke dag eens kijken of er nieuws is! Laad je batterijen maar goed op aan het mooie weer:-) Alles OK met Fonske, Fannie en Minnie. (Ze gaan regelmatig met hun drietjes op het balkon in de slaapkamer nu de deur altijd openstaat). Groetjes en veel positieve energie!
  Marleen

 11. Bert en Nancy

  Dag Janin,

  We komen regelmatig een kijkje nemen op je site en hopen dat je binnenkort terug kerngezond bent. Je betekent zo veel voor de poesjes. Ze rekenen op je !
  We willen je toch nog even dit goede nieuws meegeven : onze verlegen en teruggetrokken Twizel ( vroeger : Lucifer ) , is bezig aan een inhaalbeweging. Hij is echt een schatje en we mogen hem nu ook aaien , na 6 maanden bij ons en met eindeloos geduld , heeft hij zijn angst overwonnen. Het is ontroerend om hem nu zo gelukkig en speels te zien, zowel met zijn zusje Kwinta als met onze andere poesjes.
  Veel liefs van Nancy , Bert , Kwinta , Mr Twizel , Snoopy , Wiske & Sammy

 12. Ann Braeckman

  Bingo en Chanel jagen met plezier op jonge vogeltjes, die het nest verlaten en leren vliegen. Tot groot ongenoegen van mama en papa vogel….. Chanel laat zich niet afschrikken. Haar jagersinstinct is goed ontwikkeld. Ze jaagt mama/papa vogel weg en concentreert haar op de jongen. Reeds vier maal bracht ze haar buit naar binnen. Ook Bingo staat zijn mannetje. Twee keer hebben we de arme diertjes kunnen redden. Voor onze rakkers is ‘vogeltjes vangen’ de attractie nummer één.
  Vele groetjes en beterschap van Bingo en Chanel

 13. Hoi Janin, we schrokken een beetje van je bericht. Je bent altijd zo druk bezig met alle katjes, en je steekt er zoveel energie in, en nu moet je ineens een heleboel stappen terug nemen. Zal ook niet makkelijk voor je zijn.!We hopen dat het snel weer beter met je gaat. Houd moed en hou je taai.

  Knuffels uit Nederland van Jaap, Martina, Danielle, Jurgen en Nadine en een poot van Lady

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *